härligt värre!

I lördags hade Rickard en medhjälpare här så dom satte upp bottenbrädorna på den nya brädfodringen, men varmt och svettigt hade dom ne eftersom dom fick stå uppefter solväggen mest hela dagen, men bra blir det;) Senare på kvällen så grillade vi å sen åkte jag och syrran å badade på sundsjön.

I går va vi ut en tur med båten, härligt när det fläktar lite. Vi åkte uppöver rörström å badade och solade. Eller jag badade inte.. va väääldigt nära men då kom det en jätte fisk som nog inte va så jätte men jag gillar inte fiskar i vattnet när jag ska bada så jag skrek å älgade mej upp på torra land igen, fick även med mig syrran och pappa som också va med. Viktor fick bada också, han gillade ne ända tills d komme upp till rumpan då tyckte han att d blev för kallt så han nöjde sig med att bada upp till knäna.


I dag va jag och Viktor å Stoffe in å fikade med Tea på cafe koppen. Tog en jätte god grill macka... ha ni inte vare dit och fikat än så tycker jag verkligen att ni ska göra ett besök där, mysigt cafe å gott och billigt fika. Sen när vi komme hem igen så for jag pappa å stoffe å badade på sundsjön, å nu har jag precis komme hem från ännu ett dopp där.. härligt så nu är man nerkyld så man kan sova gott i natt.
Bjuder på lite bilder från i går, valkarna bjuder jag på;)





Morfar och Viktor badar fötterna

Viktor och morfar

Viktor och moster

Viktor och pappa där bakom

Viktor får vattenmelon av moster d tyckte han va gott även fast mycke for på sidan om;)


Sommar!

Äntligen ha sommarn komme, är ju skönt å egentligen så ska man väl inte klaga.. men måste nog göra d ändå, för i dag tycker ja nästan att d ha vare lite väl varmt. Om d iaf kunde blåsa till lite ibland, för vi ha så jäkla mycke knott å mygg å getingar ja allt som sticks kan man väl säga hehe. I dag har dagen gått åt till att måla dom nya brädorna som ska upp på huset i morrn förhoppningsvis, och som tur va så komme farmor å passade Viktor så jag och Rickard fick måla i godan ro. Men d har vare en svettig dag, eftersom jag fick stå i solen och måla alla brädor så i dag ha man kört med Viktor solskyddsfaktor. Efter en varm och svettig dag så for iaf jag å Syrran, Pappa och Petra iväg för att ta oss ett dopp på sundsjön. Kändes kallt som fasen till en början men ändå skönt när man väl hade doppat sig så man fick kylas av lite, men d var iaf kring en 22-23 grader i vattnet, helt ok tycker jag.

Nä nu ska ja slö titta lite på tv innan d är dax för sängen för i morrn blir d nog mera målning har jag en känsla av.

Bilder

 Han ha ju faktiskt börjat lära sig att sitta nu .. ÄNTLIGEN

 Bjuder på en bild då vi badade på altanen när d va varmt förra gången.

 Mäh vilka tuffingar;)





Kanske ska kludda ner lite vad som händer för tillfället också. Vi håller iaf på att måla om huset, eller vi och vi... Viktor blir väldigt less när ja ska måla så Rickard ha målat åsså ha min pappa vare här och hjälpt till också, bra att ha han som granne många gånger:)  Jag och Viktor ha badat lite i lilla poolen i dag å gungat lite, annars ha vi nog mest bara slappat å njutit av det fin fina vädret som äntligen ha komme.
I morron blir Viktor 7 månader också.. vart ha tiden tage vägen? men d är iaf torsdag i morron och vi ska ner å väga å mäta så då få vi se om han har vuxit någe.

Men d va allt jag hade.

Nämen hallå!

Nu hare vare segt med skrivning här igen.  Ha säkert hänt en massa saker sen ja skrev sist. Hoting marknaden har iaf vare.. å den gick ju fort att gå igenom, men lite munkar fick iaf följa med hem:)
På kvällen va både jag och Rickard ut på dansen.. eller dansen å dansen ja sitter ju mest i puben, där trivs jag:) Hade iaf jätte skoj + att jag var på en rolig förfest med både dans å sång å självklart dricka.
Viktor sov borta för första gången då också, hos morfar. Allt gick jätte bra, men även fast man har längtat så mycke att få gå ut å sova utan att behöva vakna vid 5-6 tiden på morron så kändes d konstigt å lite gruvsamt också, men som sagt allt gick jätte bra.

Sen har både jag och Viktor vare förkylda... Viktor är lite snorig än han men börjar ge me sig.

Annars så går jag här hemma å väntar på att sommaren ska komma nån jäkla gång, den här veckan ha ja till å me fått tage fram åkpåsen igen åt Viktor. Va fasen är detta.. nu vill man ju att d ska va solsken å varmt ute, men ja håller tummarna för att d ska komma snart. Få gärna komma lite till nästa vecka för då verkar d som att vi ska börja måla om huset, så då vill vi ha solsken å lite värme iaf.

Nä nu ska ja ta in Viktor så han få sig lite mat... grabben ha fasen sove i 2 timmar nu.

Ha ju en hel del kort men dom kommer senare.( Sagt d länge ja vet )

Tävling!

Nu har 44:an en tävling som jag självklart är med och tävlar i:)
Man kan vinna ett Avet Linne i valfri färg.. å dom där linnerna är super sköna.
Så är med och tävla ni också, man behöver bara lämna en kommentar så man behöver ju inte ens ha en blogg=)



Tävlingen håller på till Måndag 22/6

Trött!

Fy fasen.. Viktor tyckte att d va morron kl 5, d kan jag ju lova att d tyckte inte jag morron trött som man är. Men men vi låg å drog oss till kl va typ 6 iaf. Hoppas verkligen att d snart vänder.

Jaja i helgen va vi iaf till Genbäcks å handlade buskar, träd,rabarber å nå blommor fick också hänga med hem. Så nu är allt planterat å klart.. eller ja nästan iaf, d är blommorna i mina amplar som är kvar men d ha ju bara vare kallt å regn så ha inte haft nån lust direkt.

Nu ska jag snart ta å ställa mej iordning för ja ska in till Hoting å fixa ögonbrynen.. vaxa dom, mindre smärta än å plocka dom tycker jag. Man bli ju inte så jäkla vacker just efteråt men sen så=)

Ja d va väl d ja hade å berätta.

Ni glömmer väl inte att titta in på Blomster och 44:ans blogg med jämna mellanrum?


Tävling

Hos OA PIP kan man nu tävla om ett presentkort =)
Den tävlingen ska ni inte missa! Hon syr så fina barn och dock kläder!
Hennes sida är värt ett besök!
Så titta in dit!


Tävlingen avslutas den 22/6

Onsdag

I går va jag och Viktor till Linda och Agnes en sväng.. alltid roligt att träffa lite folk. Sen när vi liks va där så va jag ju tvungen att fara å hälsa på Ulla en sväng också, så igår va vi nästan på byn hela dan tyckte ja. Viktor va väl nästan vaken hela dan också tyckte ja.. så när vi åkte från Ulla så tog d inte lång stund innan han sov.


Jag har beställt solskyddskläder till Viktor också.. så nu kan han vara ute säkert i sommar.

MINI Zulu UV baddräkt<--- En sån här frän sak har han fått... åsså en kepa till:)

Ja d va väl d jag hade i dag.

RSS 2.0