Halv trött

Viktor har fått för sig att han ska vakna skit tidigt några dagar nu.... å då menar ja verkligen tidigt. Kl 3 vakna han i morse å låg å "prata" till klockan va 4 sen somna han om som tur va. Hoppas verkligen d är någe tillfälligt så d går över.

I går va ja iaf duktig å putsade fönstren och bytte gardiner så ja har bara i hallen och uppe i sovrummet kvar att putsa å byta gardiner nu, sen måste ja sätta om blommorna nån dag också men d ta vi sen. Å  i dag är Viktor hos farmor så jag och Rickard ska grundmåla uppe åsså måla den rätta färgen ett lager iaf. Så nu ska ja rycka på mej kläderna och börja för nu kommer snart Rickard hem igen.

Trög

Ja jag är verkligen trög när d gäller att skriva här, men d är så mycke annat som händer/hänt just nu.
Som dom flesta vet så håller vi ju på att renovera och nästan all tid går ju åt till d och till Viktor. Renoveringstatus är iaf att viktors rum är målat så d är matta och lister å självklart el som fattas där och Rickard håller på att sätta väv i halldelen nu så imorrn ska vi grundmåla där och förhoppningsvis hinna måla ett varv med rätta färgen men d borde vi hinna. Jaja d va om renoveringen d.
Förra veckan va vi upp till syrran å Pea i Borga. Åkte upp på tisdagen å tanken va att åka hem på onsdagen men efter lite go dricka där på tisdag kväll så kom Rickard å Pea på att dom skulle åka slalom på onsdagen. Det ända ja tänkte då va Rickard på ett par slalomskidor kan bara sluta på ett sätt, men hör å häpna han stog på bena hela dan. Hemfärd blev iaf inte fören på torsdag, men inte gjorde d någe vi hade fint väder vi bastade å drack å åt gott så inte klaga vi. Ett stort plus med att vara där var att stugan va så pass liten så Viktor gatt ligga inne hos Maria och Pea, å tisdag morron gick ju bra för då vaknade inte Viktor fören vid halv åtta men på torsdags morron däremot så vaknade han vid halv 6 haha. Lägger in lite fin fina bilder därifrån =)

                         
Pea                                                       Här laddar RIckard för en dag i backen
 


                                    
Å här har vi storfräsarna                                   Viktor i sina nya solbriller

Syrran som ja tro har fått i sig en hel del, ser iaf ut som så=)                   Här ligger Oskar (kusin) å Viktor å myser    
    Här ligger jag & Albin å myser

Hallå!

Nu ha jag vare seg på d här igen.. men men blir så ibland.
Sen jag skrev sist hare säkert hänt bra mycke men ja kommer inte ihåg allt hehe.
Vikor ha asgarva åt en människa för första gången. Vi va och hälsade på Jörgen en kväll å helt plötsligt så börja Viktor bara att asgarva när han tittar på Jörgen. Sen vare samma häromdan när vi va och grattade Oskar (systerson) å syrran satt å slog en sked i tallriken då började han också asgarva. Så i bland är han lätt road=)
Han vänder sig till mage nu också, även d gjortde han första gången hos Jörgen både i hoting och Övik sen häromdan så låg han på mage när ja tittade på han. Så nu äre lite svårt att få han å ligga på rygg i stället, men d gör ju inget.

På renoverings fronten går d trööögt nu, ja tro d är för både jag å Rickard är så jäkla less på att renovera nu. Men vi har iaf bara lite spackling kvar sen ska vi sätta väv. Så till veckan ska Viktor få vara hos farmor så vi får någe gjort. Sen blire nog en tripp upp till Borga nån dag till veckan också, eftersom syrran å dom ha stuga med bastu.. så då blire bastu å en kall cider eller två=)

Nä nu ska ja sitta å vänta på solen som dom lovade idag.
Lägger in nå kort på grabben.

 

RSS 2.0