sjukdomar och skit

Viktor har gått å fått Lunginflammation. Han har ju snorat i typ tre veckor å sen haft feber av och till i en vecka. Så i måndags så va vi ner på hc i hoting eftersom d bara gurglade när han andades, där tog dom prover å så på han men d visade inget bara ett virus sa dom. Men han blev ju inte bättre. På fredan så vakna han 5 å va trött å grinig så han sov en sväng där på morgon, sen verkade han ju ändå rätt pigg tyckte jag så vi klädde oss å åkte till ström.... sov hela vägen dit. Va väl i ström i kanske 40 minuter, hinner bara sätta han i bilen så somnar han igen... då börja jag förstå att d va någe som verkligen inte stog rätt till så ja ringde ner till hc å fick en läkar tid. Får träffa läkarn å han konstaterar att han ha fått lunginflammation, så nu äts d medicin som aldrig förr hahah. Han är iaf på bättringsvägen men inte helt hundra.

Jaja nog om d... ha fått min första lön på 1 ½ år också å fasen va man känner sig rik, men d behövs pengar för ja skulle ju behöva handla lite sommarkläder till grabben.

Nä nu ska ja kolla hur d går med fotoboken som ja håller på att göra, ta ju en evighet innan man har laddat upp alla kort.

Ha d bra!


Gratis är Gott!



Tidningskungen.se hittar du alltid nån tidning som du gillar. Du hittar alltid de bästa erbjudandena och dessutom avslutas din prenumeration när du fått det antal nummer du beställt.
Visst låter d bra?
Dessutom kan du som har blogg skriva om Tidningskungen och få en gratis prenumeration på valfri tidning,  Klicka på länken å läs hur du ska göra för att få en gratis prenumeration.

Som ni kanske märker så har jag självklart nappat på d här, för vem vill inte ha en gratis prenumeration? Jag tackar då inte nej till det.

Hej!

Jora vi lever. Verkar vara många som tycker det är dax för en uppdatering så här kommer en liten då=)

Viktor har ju som sagt börjat på dagis på riktigt nu, går jätte bra. Lite grin just när vi lämnar han men inna man ha hunnit få på sej skorna så har det gått över, å när vi kommer för att hämta han så vill han absolut inte fara hem. Fast d är ju ett väldigt bra betyd d=)
Å jag har börjat jobba, går bra men känns lite jobbigt när man ska kliva upp halv 6 på morron, är ju som inte van att flyga upp ur sängen då. Även om Viktor kan ha vaknat den tiden lite då och då så har vi ju inte klive upp på en gång å tage på kläderna å äte.

I övrigt så ´både jag och Viktor blive snorig + att d har ploppat upp tänder på Viktor lite här och var så han har vare grinig å några dagar, men i dag är han som vanligt igen tack å lov.

Vare ute en sväng på förmiddan å ´Viktor fick åka skoter för första gången i år å d va ju såklart en höjdare.
Så bara vi kanske kunde få låna pulkan av min syster så skulle vi kunna åka lite mer ;)

Till veckan är jag ledig onsdag har jag för mig, tänkte nog kanske åka å bada med Viktor på badhuset då. Nån som har lust att haka på??

Lite väl stora skor men va gör väl d=)

bus unge

RSS 2.0