Internet.

Fasen va mycke roligt det finns på internet... Finns rätt så många gratis program där man kan fixa sina kort.
Satt nyss och lekte med Picnik där man kan göra rätt så mycke roligt med sina kort, tycker ni borde gå in å testa, det är gratis.



Nu ska ja ta å ställa mej iordning å lägga mej uppe i sängen å fortsätta kolla på filmen som går på 4:an

Natti natti


Hallå!



Helg igen då..men den här veckan har varit seg, varit mycke grin från Viktor sida.
Verkar som han har ont nånstans tror d är tänder på g, men han är nog rätt less också.

Vi va iaf till Ström i början av veckan. Va på dollar å shoppade lite, bla gardinkappa upp å eftersom den va så lång så kan ja dela den så den räcker till båda fönstren uppe, å billigt blev d när den bara kostade 30 spänn.
Sen fick viktor sej ett par mockasiner.

Sen va vi såklart på badet i onsdags, å d går bättre å bättre. Skrek lite just när vi gick in till själva bassängen å när vi gick ner i vattnet, men d tog bara nån minut så var han glad igen. Så till veckan blir det väl bad igen.

I går va vi å tittade på Maltes lillasyster som är ungefär en vecka gammal nu, d tyckte ju jag va roligt viktor tyckte  väl att d va roligt ett litet tag men sen skrek han hela tiden va var där å hela vägen hem å här hemma, han ville inte gå inte sitta inte bli buren eller någe alls så då åkte vi bort till morfar ( min pappa) å då blev han glad.

Men viktor har sove rätt bra den här veckan iaf, i natt har han bara vaknat en gång å då lyfte ja bara över han till vår säng å då somnade han om på en gång å sov till klockan var HALV SJU!! Å flera dagar har han sove till halv sju ungefär å d är så skönt mot att kliva upp kl 5.

Jaja nog om d. Ska in å handla snart bara Viktor vaknar.

Trevlig helg.

....

Syrran tog lite kort igår när min kamera dog. Hon fick några kort när Viktor hade börjat tycka d va lite roligt iaf. Så här kommer dom.

   

Funderar på om man kanske ska åka till ström en sväng i morron, men få se först vilket humör Viktor är på. Håller tummarna för att denna vecka blir mindre gnällig än förra.

Hallå hallå!

Fasen helgen har redan gått. Vi har inte gjort ett skit i helgen tycker jag, vi var å badade i går å sen intog vi en middag på pizzerian. Annars har vi bara legat i soffan å slappat å Albin har spelat tv spel, sen har d väl blive bra mycke godis också=)

Badet i går gick väl rätt bra iaf, men d va mycke kallare i vattnet i går mot i onsdags så Viktor tyckte inte att d va lika roligt den här gången. Sen så blev d mycke plask å så från Oskar å Albins sida så Viktor blev som "sta" men vi badade nästan 1 timme ändå. Men på onsdag blir det bad igen å då är det ju varmare i vattnet också.
Det tog ju såklart slut på batteri i kameran, men några bilder blev det iaf.

   


Helg

Viktor har haft en grinig vecka.... det ända som har hjälpt har vare badet och hans hörselkåper.  Annars har han gnällt väldigt enformigt hela veckan tycker jag. Men ja tror att d är tänder på gång för han biter ihop och har sig hela tiden, och i går kväll hade han feber men i dag är den som bort blåst.

I dag har vi vare ner på hc och sett om grabben har vuxit någe. Sen skulle vi hem till Kicki å göra köttbullarna till jul, men köttfärsen var dålig så d blev fika i stället=)
Sen var vi och hämtade Albin ( syrrans grabb ) på skola, eftersom han ska bo här i helgen så hans mor och far få vila upp sig lite i sundsvall med birsta=)

Å i morron blir det bad för både Oskar, Albin, Rickard å självklart jag och Viktor´, om nu Viktor vill bada i morrn man vet ju som aldrig me den grabben. Kanske kommer jag ihåg kameran i morrn när vi åker och badar.

Viktor fick en lastbil av moster Kicki, men frågan är om inte Rickard blev mer glad över den =)

Viktor blev nöjd när han fick på sig sina älskade hörselkåper och tandborste.
Hela veckan ha han tage min hand att vi ska gå, å då har han gått ut till hallen å pekat på hörselkåperna så då ha vi tage på han dom å då har han vare nöjd ett tag iaf. Ikväll skulle han till å me ha dom när han åt sin välling haha.

Viktor ikväll när han och Albin dammsugade.

Nä men ni får har en trevlig kväll å helg.

Tävling

Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos PirumParum i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!





Badet gick...

bra tillslut... Viktor gallskrek så fort han kände vattnet mot foten. Men efter att vi sutte i trappen ett tag å kollat på Waldemar så börja han plaska å ha sig. Waldemar såg ut som att han gillade ne, men efter ett tag så blev han lite frusen så dom klev upp, å tur va väl d för då sket han haha.
Men Viktor och jag badade ett tag till, trodde aldrig ja skulle få upp han nästan.

Så klart hade ja ingen kamera me mej men d får bli nästa gång kanske.

Klurigaste insåg ja va att duscha själv åsså Viktor, d gick ju ändå bra eftersom syrran va med å tvättade viktor medans jag duschade. Men sen påklädning, man vill ju inte gärna att han ska krypa runt på d golvet när han är ren, så nästa gång blir d nog till å ta med leksaker så man hinner klä sig helt innan han sticker iväg.


Nä nu ha ja inte tid å skriva nå mer nu börjar greys.


Bad

I dag ska jag och Viktor fara å bada på badhuset. Lät som att jag fick med mig syster och Waldemar också.
Så då får vi se om dom gillar ne. Viktor älskar ju att bada i vanliga fall så jag hoppas han gillar det här med.

Annars händer inte mycke... dagarna knatar på i rask takt ändå.

Uppdaterar väl någe i kväll om hur badningen gick.
Ha en trevlig dag!

Tävling

"Jag vill vinna detta kökskitt från HappyStore hos Tant Ulrika!"

~ Disktrasa - Njut varje minut
~ Diskborste i trä
~ Juicepress
~ Grytunderlägg - Retro
~ Plastkorg - Hillevi grön
~ Potatisskalare - Grön
~ Skål - Unikko röd
~ Tuggummi - Boss Lady


Va med och tävla.

Var med och tävla om ett presentkort värde 500:-
att shoppa snygga Meandi kläder för. Skynda
in på
Muppsan´s blogg och var med du oxå"



Tävling

"Jag vill vinna tuffa Rockefella ting från RockaByBaby hos tant Ulrika!"






Bråk

Yes i morse tog Viktor och badkaret en fajt.

Viktor skulle bada så Rickard badade han, jag va nere i källarn och skulle stoppa i tvättmaskinen. Då hör ja hur d smäller till å Viktor börjar skrika, och Rickard skriker att ja måste komma upp. Springer upp å då möter ja dom i hallen, blod bara rinner från Viktors ÖGA! PANIK!! Blöter ett papper å försöker få bort d värsta blodet ser då att han har som ett jack i ögonlocket. Ringer hc... då äre telefonsvarer.. vill du bla bla bla tryck ett osv. Skiter i d å ringer akut nummret i stället haha. Fick komma ner på hc direkt å d va ju ingen fara å d visste ja väl som redan när jag for, men när han hade slage ögonlocket så blev man ju både rädd och orolig för att ögat skulle ha skadats. Nere på hc så tejpade dom ihop d lilla jack som hade blive och ingen fara med ögat som tur va. Men d kunde svälla upp lite trodde dom, kanske en blå tira också. Men som sagt d här är väl bara början som d känns, han är ju som rätt vild å är överallt.

D här kortet är taget just när vi komme hem från hc. Ha börja bli lite blått och svullet nu, men han är lika glad ändå=)

Nä nu blir det popcorn och invänta Idol.


Framsteg

I går släppte sig faktiskt viktor och tog ett steg, alltid nått. Sen så hade höll han på med flugsmällan och då släppte han sig också, d gick bra ända tills han insåg att han inte höll i sig haha.

Annars så va vi ute en sväng i går kväll. Tog på viktor overallen ( som är stor ) så han fick vara ute lite i går kväll, trodde aldrig jag skulle få han ur gungan han bara gallskrek när ja skulle ta han därifrån så han fick gunga lite till.

I dag ha vi vare ute å gått med syrran (kicki) en liten sväng. Sen hem å gjorde mat å sen fort jag å träna.

Bjuder på några bilder.

                

Lördag

Härom dan när vi klev upp hade d komme lite snö... så Viktor fick gå ut för att kolla läget.
Han skrattade mest hela tiden, men krypa d va jobbigt, gå va mycke roligare.

             

Annars ha ´vi vare å hälsat på Madde och Liam här i veckan. I går tog jag och viktor å städa här hemma.. eller han ville mest bara välta ut hinken med vatten. Men dammsuga hjälper han till med, han styr och jag dammsuger=)


Vi har börjat att  Viktor bara få sova en gång per dag också. Testa först i går då han tog sovmorron till kvart i 7!! Så han somnade gott efter lunch och till kvällen somnade han också gott. Men i dag var det morron lite tidigare så till lunch fick han välling (eftersom han inte vill äta får han välling) å sen somnade han på engång så han sover inne för första gången.

Å ikväll blir d go maten, ytterfile´, potatisgratäng, go sås och sallad åsså lite vin till d=)

Ha en trevlig helg!

Helgen

I helgen var det kakfrossa i hoting... å självklart va man där. Å shit va kakor d va, mycke gott fanns d där. Jag säger som syrran, man vill ju inte tappa alla graviditetskilon=)
Sen la Rickard om till vinterdäck i helgen å d kan nog va bra å ha nu, för det är  ju minus grader varje dag.


Viktor va en riktig strul pelle i går kväll, han va så himmla trött men d tog nästan 2 timmar innan han hade somnat ändå. Eftersom ingen sån där 5 minuters metod eller någe hjälper på han, eller d skulle säkert hjälpa men d som händer är att vi står ut i kanske en halv timme , timme sen tar vi upp han å då gallskriker han i en timme innan han lugnar ner sig. Jaja iaf så håller vi i han tills han ha somnat å d brukar gå på ungefär 15 minuter å då sover han gott men igår va han iaf helt jäkla omöjlig. Tänkte att han kanske skulle sova längre i morse då men icke strax efter kl 5 tyckte han att d va morgon.

Nog om d... jag köpte ju nya kläder åt han när jag å tea va iväg till stan i fredags. Köpte ett par byxor som ser ut som jeans men känns som mjukisbyxor  på lindex å dom va verkligen super mjuka å sköna. Eller ja d ä va jag tycker iaf, och billig va dom också 80:- Försökt knäppa kort i morse när han hade dom på sig men d är lite svårt att få han att vara så stilla så man hinner ta nå kort, så ja fick sätta han i matstolen=)

här är dom nya byxorna, syns lite dåligt men iaf.

En ny vaken kille

och en busig kille.


Nu ska ja kolla lite bloggar. Ha en trevlig dag.



dax för uppdatering kanske....

va ju som ett tag sen ja skrev IGEN nu.
Viktor ha blive tio månader... vart tar tiden vägen. Han har fem tänder nu, men d kanske ja ha skrive redan. Han går med sin gå vagn och efter alla väggar och möbler. Han ha till och med vågat släppa taget nån enstaka gång.

Jag har gått i blive jätte snorig å Viktor har haft hosta så han har spytt ner sin bilstol två gånger å d känns ju mindre roligt, men nu är det bättre som tur är.

Mer som har hänt då.. om inte mitt minne vore så jäkla dåligt.

Malin va hit i onsdags, jätte roligt för ja har inte träffat henne sen i julas typ. Men hon var sig lik=)

I går va jag till stan iaf, Tea behövde lite sällskap så självklart ställde man upp. Viktor fick vara hemma med sin pappa så ja fick åka själv... väldigt skönt=)

Så lite shopping hann vi med också. Blev en pyamas och två par byxor på ica maxi å sen åkte vi ut till Lillänge på lindex å där hitta jag jätte mycke fint men d fick följa med en till pyamas, ett par jeans, en body, ett par vinterhandskar och en mössa.

När vi sen komma hem i går kväll så hade Rickard vare så duktig under dagen han hade tvättat, bäddat sängen ( ha väl knappt hänt förut) plockat borde hoppgungan och gåstolen åt Viktor. Sen la jag Viktor till natten å när ja komme ner igen så hade Rickard gjort goda mackor med skagenröra och Vin till det.
Så d får gärna upprepas=)

Nä nu ska jag kanske ta å umgås lite med en nyvaken Rickard.




Trevlig helg!

RSS 2.0