Helg

Viktor har haft en grinig vecka.... det ända som har hjälpt har vare badet och hans hörselkåper.  Annars har han gnällt väldigt enformigt hela veckan tycker jag. Men ja tror att d är tänder på gång för han biter ihop och har sig hela tiden, och i går kväll hade han feber men i dag är den som bort blåst.

I dag har vi vare ner på hc och sett om grabben har vuxit någe. Sen skulle vi hem till Kicki å göra köttbullarna till jul, men köttfärsen var dålig så d blev fika i stället=)
Sen var vi och hämtade Albin ( syrrans grabb ) på skola, eftersom han ska bo här i helgen så hans mor och far få vila upp sig lite i sundsvall med birsta=)

Å i morron blir det bad för både Oskar, Albin, Rickard å självklart jag och Viktor´, om nu Viktor vill bada i morrn man vet ju som aldrig me den grabben. Kanske kommer jag ihåg kameran i morrn när vi åker och badar.

Viktor fick en lastbil av moster Kicki, men frågan är om inte Rickard blev mer glad över den =)

Viktor blev nöjd när han fick på sig sina älskade hörselkåper och tandborste.
Hela veckan ha han tage min hand att vi ska gå, å då har han gått ut till hallen å pekat på hörselkåperna så då ha vi tage på han dom å då har han vare nöjd ett tag iaf. Ikväll skulle han till å me ha dom när han åt sin välling haha.

Viktor ikväll när han och Albin dammsugade.

Nä men ni får har en trevlig kväll å helg.

Kommentarer
Postat av: Madde

hahah Emma,trätt du så mycke så viktor vill ha hörselkåporna på hela tiden ;)

2009-10-24 @ 08:08:12
URL: http://maddeochpojkarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0