God Jul

Nu har vi äntligen städat ihop här hemma lite, skinkan är köpt och tunnbrödet är bakat. Julgranen tog jag och Viktor in i går åsså klädde vi den när Rickard hade vaknat, ser ut som en kalle Anka julgran=)

I morron var d tänkt att vi mammor skulle träffas men vi ha fortfarande lite kvar å handla å så , så d är planen för i morgon. Sen på onsdag tänkte jag bjuda hem min farmor å farfar på julkakor, sen ska vi bara slappa resten av dagen.

Fick mitt namn halsband förra veckan också, jätte fint å billigt. Tycker ni borde titta in hos Maria

Blir nog ännu mer kass på att blogg nu när d blir jul så därför passa vi på att önska er en



Fredag

I veckan ha vi ( pappa, petra, Rebecca å Kicki) bakat tunnbröd så nu ha vi så vi klarar oss ett bra tag. Viktor ha vare full i mjöl hela han men han ha tyckt att d ha vare roligt av och till ändå. Viktor har varit till farbro doktorn den här veckan också på nån sån där 1 års kontroll eller va d va, men han va då frisk men d visst vi redan. Nu i natt ha han blive lite snorig men han verkar inte bry sig så mycke om det.

I morse va jag och Viktor ner å kollade på lucia. Han skrek inte så mycke iaf, men skrattade. Tittade på tomtarna å sa hohoho, eller någe=)

Ja men d va väl d ja hade.

Trevlig helg!

       

Ny vecka

Tiden rusar ju fasen fram, å snart är det jul. Ha fortfarande nån liten grej kvar att köpa till Viktor i julklapp men d hinner vi nog.

Men ny vecka iaf å i morrn å onsdag ska vi baka tunnbröd, å i morrn ska Viktor till doktorn också, antar att d är nån sån där 1 års kontroll.


Tycker d känns som vi nyss tog d här kortet men d är ju 1 år sen å snart börjar min lilla kille på dagis.


nä nu tycker viktor att hans mamma är tråkig så nu ska vi hitta på någe.

Helg

Ha fått order av Madde att ja måste uppdatera så ja gör som hon säger=)

Fredag å snart helg, tack å lov för då är Rickard hemma. Viktor har ett jävla humör kan man säga, får han inte som ha vill så gallskriker han. Å i dag har han bara slage sig hela förmiddagen tycker jag. Först i morse så tog han å skalla sängen, sen skötbordet å när vi var till Kicki en sväng så föll han där på nå konstigt vis å gjorde illa sig i munnen. Men alla gånger har det ju gått bra som tur är.

Började så stort med att städa i morse också. Viktor fick en trasa att torka med å ja en... men sen försvann lusten för att städa så nu sitter jag här istället haha. I helgen tro ja iaf att d blir bak av lussebullar.


I veckan tycker ja inte att vi ha gjort så jäkla mycke.. vare ute å gått lite med Kicki å Waldemar. I går va vi till Madde, där det va några fler buspojkar.


Städa städa städa!

RSS 2.0