Helg

Ha fått order av Madde att ja måste uppdatera så ja gör som hon säger=)

Fredag å snart helg, tack å lov för då är Rickard hemma. Viktor har ett jävla humör kan man säga, får han inte som ha vill så gallskriker han. Å i dag har han bara slage sig hela förmiddagen tycker jag. Först i morse så tog han å skalla sängen, sen skötbordet å när vi var till Kicki en sväng så föll han där på nå konstigt vis å gjorde illa sig i munnen. Men alla gånger har det ju gått bra som tur är.

Började så stort med att städa i morse också. Viktor fick en trasa att torka med å ja en... men sen försvann lusten för att städa så nu sitter jag här istället haha. I helgen tro ja iaf att d blir bak av lussebullar.


I veckan tycker ja inte att vi ha gjort så jäkla mycke.. vare ute å gått lite med Kicki å Waldemar. I går va vi till Madde, där det va några fler buspojkar.


Städa städa städa!

Kommentarer
Postat av: Nina

Haha, vilket härligt kort. Han ser ut som en liten buse! Ja jag tycker ju att vi nyss fick lilla Sam. Va jobbar du med? Jag ska va hemma till augusti/september. Ha en kanon bra helg. Här ska vi baka saffransbullar fyllda med mandelmassa och vaniljsocker :)

2009-12-04 @ 13:03:30
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Madde

haha de är bra att du lyder mej ;)

Söt Viktor :) Men han va ju hur glad å snäll som helst när ni va här :) men så är de oftast när de ha andra barn att ha koll på :)

2009-12-04 @ 20:31:41
URL: http://maddeochpojkarna.blogg.se/
Postat av: Tea

Bra av Madde...



Va praktiskt att börja träna Viktor i städning redan nu! Det ska börjas i tid. Sen blir det veden och snöskottning oxå!



Inte konstigt att han slår sig sån fart som det är på han =)

2009-12-04 @ 22:21:51
Postat av: Nina

Ja jag ska hojta till om något roligt jobb dyker upp ;-) Fast jag kommer ju behöva mig ett jobb oxå =/ Har bara tre månader att jobba på Polar sen är jag arbetslös =( Känns pissigt!

Får hoppas man hittar nått. Men inom vården blir det inte då jag har en karl som jobbar borta, har ju inte skaffat barn för att någon annan ska ta hand om dom på kvällar och helger!

Får väl ta och skaffa en bebbe till och skjuta på arbetsproblemet ett tag till ;-)

2009-12-05 @ 00:46:37
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Tommy

Så stor han blitt.



Gå in på min blogg och leta upp inlägget veckans blogg, är nominerad till veckans blogg i en killes blogg, Markus heter han!



Gå in och rösta på mig som veckans blogg.



KRAM

2009-12-06 @ 22:48:29
URL: http://tommytott.blogg.se/
Postat av: Angelica

Åh så söt Viktor är :) Skönt att höra att vi inte är ensam om de där med sovningen. Jag vågar inte testa fem minuters metoden. De är ju så fruktansvärt jobbigt när dom bara ligger och skriker. De gör ont i hjärtat. Hur gammal var Viktor när de började gå bra för han att somna tillsammans med er i sängen? Vänjde ni in han med det eller kom de bara av sig själv? Skulle va så fruktansvärt skönt om Liam också kunde göra de snart. De tar verkligen på en när man måste gå runt och bära på han varje gång han ska sova under dagarna.

Ha de så bra!

2009-12-06 @ 23:27:55
URL: http://angelicanorlander.blogg.se/
Postat av: Marcus

sv: Tack för din röst!



Följ spänningen på min blogg: http://mrmas.blogg.se

2009-12-07 @ 09:31:25
URL: http://mrmas.blogg.se/
Postat av: Tommy

Tack :)



Allt är bra!

Är fri från jobbet i dag , men har nästan mer att göra på min fri dag än vad jag hade i helgen på jobb.. Haha! Tvätta, städa och ner till stan och leta julklappar till sambon!

2009-12-07 @ 09:36:31
URL: http://tommytott.blogg.se/
Postat av: Angelica

Okej, då får jag hoppas att Liam ändrar sig snart. :P De är ju så himla jobbigt när man ska måste gå omkring och gunga och studsa tills han somnar. Dom blir ju tyngre och tyngre. Hur gammal är Viktor nu? Liam vaknar också under nätterna 1-2 gånger och vill ha käk. Håller med dig om man jag tycker dom borde sova hela nätterna. Skulle va skönt. Men vi kanske få trösta oss med att när dom blir äldre kommer dom sova mer än hela nätterna :P hehe



Hoppas ni får en trevlig dag!

2009-12-07 @ 09:36:35
URL: http://angelicanorlander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0