Länge sen igen!

Hallå!
Nu va det länge sen igen, men har inte hänt så jätte mycke sen jag skrev sist ändå.
Viktor är fortfarande vaken på nätterna, håller på att bli knäpp. Han sov hela nätterna för typ två dagar sen
så ja tänkte då att nu har det äntligen vänt men nix både i går natt å i natt har han vare vaken i princip hela nätterna.
Inge skoj han bli ju så grinig å trött på dagarna då också.

Annars så försöker han resa sig mot d mesta han ser, roligt men jobbigt också för han tro att man kan resa sig under stolar å så, å d funkar ju inte så bra för då slår man huvudet.

Igår var jag och Kristina iaf ut och plockade jorgubbar på Andersnäset å där hade dom både en häst och grisar så Viktor fick kolla på dom då, men tro han nästan gillade hästen bättre en grisarna. Han bara gapa å stirra när han såg grisarna hehe. När vi hade plockat klart jordgubbarna så for vi hem till Kicki å solade vi lite medans Viktor sov å sen fick han bada så lyckan va gjord för Viktor, han verkligen älskar att bada, han gallskriker när han inte får bada nå mer.

Just d ja i början av veckan vilken dag d nu var så va jag och Maria å Albin till Ström på rea, hittade en regnjacka till mig själv, glad att jag har korta armar ibland för jag kunde ha en barnjacka å dom är ju billigare=)

Planerna för dagen i dag är att åka till dorro. Först ska vi ( jag å kicki åsså viktor såklar) till Jenny på blomster å sen ska vi till Martina å titta på lilla bebisen å skvallra lite.

Ja d va allt ja hade i dag lägger in lite kort.

Han kletar på samma vis när han äter


Viktor å Pappa klipper gräset

å det är ju skitroligt att klippa gräset

som sagt han gillar att bada.

Här är när han badade igår

suck

Jag ropade nog hej för tidigt när d gäller Viktor och sovningen, han sov ju kanon i tre nätter å tänkte att nu har nog allt blive som vanligt igen men icke sa nicke. I natt som va var han vaken mellan 1 och nästan 4, men nu håller ja tummarna igen för att d ska bli en bra natt då han sover hela som han faktiskt brukar göra annars.
Har ju helt míssat att skriva att Viktor faktiskt reser sig nu, d va förra veckan d hände första gången. Pappa fyllde år så ja skulle slå in hans paket här hemma innan vi skulle åka bort dit. Ja hade lagt lådan på gåstolen åt Viktor å syrran (kicki) va här, helt plötsligt så ser jag att han står men ja tänkte inte så mycke på d ... tänkte att kicki nog höll i han men d gjort hon inte han hade rest sig själv. Å nu har han rest sig i sängen en gng också... sen försöker han ju såklart resa sig mot allt annat som finns i hans närhet. Roligt när d går framåt.

Jaja i dag har d inte hänt nå värst mycke... Viktor ha fått åka gräsklippartraktor med Rickard, å han älskar d han skiner som en sol hela tiden. Knäppte nå kort men d lägger jag upp senare. Sen har jag och Rickard vare ner å fiska ikväll, hääärligt.

I morgon bär det av till stan för vår del, Viktors kusin har fyllt ett år bara för nån dag sen så vi ska ner å gratta henne, å när vi liks åker till stan så passar vi på att shoppa lite välling å sånt. Ska åka på barnenshus också å köpa nå leksaker till viktor han är rätt less på sina skallror nu, nu skare vara sånt som låter mycke=)

Nä nu har jag snart slut på batteri i datorn.
Hörs bye!

Hallå!

Så vare en ny vecka.. hoppas på lite sol och värme nu. 

Var å hälsade på Tea å Malte en dag förra veckan när vi vart så jäkla less, d tro jag både Viktor och Malte tyckte va roligt.

I fredags va jag iaf iväg till ström på dundermarknaden, men den gick fort att gå igenom, tycker att d mest bara va fusk foppisar å sockar, men munkar köpte jag iaf.

Lördags så va jag ,Maria å Oskar på rea i dorotea, hitta mej en tröja både på nennaz och på sportaffärn. Sen for vi ut en sväng på travet. Annars har d inte hänt ett skit.

Viktor ha börjat återgå till det normala igen, vi va ner på hc i torsdags för dom trodde att d kanske va öronen när han bara skrek när vi skulle lägga han, men där inne fanns bara vax. Däremot så är det en tand som är på väg på överkäken, d va d dom trodde på hc också, antingen öronen eller tänder. Så vi får ge han alvedon till natten å då sover han, tack å lov=)

Nä nu ska jag ta å fixa lite välling till grabben, ska lämna tillbaka byggställningen som vi ha fått låna. 

Ha det!

tokig

det är d minsta man kan säga att man blir på Viktor.. han har "klatrat" på nu i tre dagar. När vi ska lägga han för natten å kommer in i sovrummet så börjar han gallskrika å blir som ett järnspett, sen om man nu har tur så somnar han nån gång då går d bara nån timme så vaknar han å gallskriker å det har han väl gjort förut också men då ha vi bara behövt stoppa in tutten så har han somnat om, men nu funkar inget alls. Vi har testat att ha han i sängen med oss men d funkar in d ända som kan funka ibland d är att gå runt å bära på han men så fort man ska lägga ner han så börjar han skrika igen, fattar fasen inte vad det har tage åt han så här han aldrig vare förut. Å vid läggningen har vi också testat verkligen allt, nu har han precis somnat tack och lov så äntligen får man lägga sig, man kan säga att d har gått ganska mycke disel i kväll men va fasen ska man göra när han bara skriker åt allt annat.

Brädfodringen på huset är iaf snart klart tack gode gud för det, så vi kanske kan hitta på någe på dagarna.
Annars så ha vi så jävla mycke brännmy så man kan nästan inte vara ute, å dom kryper ju in överallt också.


Mer då.... umm.. va ut på travdansen i lördags hade faktiskt skoj, mycke folk på puben så ja fick ju stå i evigheter innan man fick beställa någe. Efter dansen så blev d efterfest iaf så va hemma vid halv 4 ungefär å då va sängen skön kan ja lova=) Nä nu ska jag ta å sussa för sängen känns lockande nu också, åsså får man hålla tummarna på att Viktor sover hela natten nu.

RSS 2.0