Hallå!



Helg igen då..men den här veckan har varit seg, varit mycke grin från Viktor sida.
Verkar som han har ont nånstans tror d är tänder på g, men han är nog rätt less också.

Vi va iaf till Ström i början av veckan. Va på dollar å shoppade lite, bla gardinkappa upp å eftersom den va så lång så kan ja dela den så den räcker till båda fönstren uppe, å billigt blev d när den bara kostade 30 spänn.
Sen fick viktor sej ett par mockasiner.

Sen va vi såklart på badet i onsdags, å d går bättre å bättre. Skrek lite just när vi gick in till själva bassängen å när vi gick ner i vattnet, men d tog bara nån minut så var han glad igen. Så till veckan blir det väl bad igen.

I går va vi å tittade på Maltes lillasyster som är ungefär en vecka gammal nu, d tyckte ju jag va roligt viktor tyckte  väl att d va roligt ett litet tag men sen skrek han hela tiden va var där å hela vägen hem å här hemma, han ville inte gå inte sitta inte bli buren eller någe alls så då åkte vi bort till morfar ( min pappa) å då blev han glad.

Men viktor har sove rätt bra den här veckan iaf, i natt har han bara vaknat en gång å då lyfte ja bara över han till vår säng å då somnade han om på en gång å sov till klockan var HALV SJU!! Å flera dagar har han sove till halv sju ungefär å d är så skönt mot att kliva upp kl 5.

Jaja nog om d. Ska in å handla snart bara Viktor vaknar.

Trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: Madde

Söt Viktor :)

Va skönt att nätterna börjar bli bättre.

Å han vill nog busa mer med sina kompisar hihi,därför han är lite etret ;) Ni kan ju komma förbi nått i veckan,ja är ledig måndag,torsdag :)

2009-10-31 @ 20:30:05
URL: http://maddeochpojkarna.blogg.se/
Postat av: Vanja

Är vattnet varmt i hoting på bade? Här är varmbadet slut nu. kram

2009-11-02 @ 07:40:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0