Helgen!

Ja sist ja skrev tro ja vi skulle iväg till Lycksele på firma fest.
Vi hade roligt, bra show men när klockan närmade sig 24 så gick jag å Rickard å la oss först av alla hehe
men man blir lätt lite trött när man har en son som såklart just den morgonen tyckte att vi skulle vakna där vi 6-7. Men vi fick bo på hotell å sova ut å Viktor va hos morfar å hade ne bra.

Ja nog om den helgen.. I går när vi vaknade så såg vi att d inte direkt va nå varmt å skönt ute, så vi bestämde oss för att åka till Östersund en sväng. Blev inte så mycke handlat men Viktor hittade en Tiger som va nästan lika stor som han som han SKULLE ha. Kollade med skräck på prislappen som tur va så hade han ändå lyckats hitta en billig grej så han fick den. Bara d att han skulle ha den i sängen när han skulle sova, å han börjar ha lite gosedjur där så snart tro ja inte att han ryms där själv.

I dag fick vi faktiskt Viktor att åka skoter. Han har varit rädd för skotern ett bra tag nu, men i dag släppte allt han ville bara åka mera å mera. Sen va vi ute här hemma en sväng å sen åkte vi ner till Hoting för att köpa snus, men d slutade med att vi åkte till syster Maria å va ute där. Dit kom också andra syster Kristina å Walle. Så dom åkte bob å Oscar å Albin åkte bräda å skidor, så Viktor fick åka bräda med Albin å d tyckte han verkligen om. Så hela dagen har vi spenderat ute, härligt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0