Tokig unge

Ja min lilla grabb är som han är, men ja tycker om han ändå. Härom dan va vi iaf till pappa, min pappa alltså. Viktor höll på att leka å greja sen hör vi hur han börja skrika då ha han försökt krypa in i ett skåp å sitter fast med huvudet i skåpet. Men pappa fick lös han, så nu hoppas ja att han håller sig därifrån.

Nu är det snart dax att fara å jobba också, skulle egentligen ha jobbat i helgen men har tage semester eftersom vi ska på firmafest med taxi. Så i morron bitti klockan halv 6 så åker vi. Tidig morgon men d går säkert. Så Viktor ska bo hos morfar å tant Petra i helgen.
Så ja hoppas att morfar laddar nu då så han orkar med vilden haha. Sist dom hade han ringde han å undra om vi inte va hemma snart´, annars funderade han på att lägga ut han på blocket haha. Han skämtade ju, d hoppas jag att ni alla förstår.

Nä nu dax att packa jobbväskan. Ha en trevlig helg.




 Viktor i sitt nya och första regnställ. Lite stort men ha inte drage åt hängslerna eller nåt heller. Sen är d bara ett plus att d är lite stor så han kan ha ne till hösten också.

Kommentarer
Postat av: Nina

Tack så mycket =)

Känns helt overkligt fortfarande!

Fast nu när magen brjar växa så börjar det bli mer verkligt!

Mår bara bra nu! Extremt trött bara och lite mindre tålamod än tidigare =p



Snyggt regnställ =)

han är så himla söt!!!

2010-04-19 @ 13:51:09
URL: http://ninuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0