Kanon dag!

I går va jag och Viktor som sagt och åt tårta nere på solgården, åsså fick han en bok och blommor. Efter det va vi till Dorotea en snabb sväng, å när vi liks va där så måste man ju in å hälsa på syster på blomster där.. deras blogg hittar ni föresten här.  Sen hände väl inge mer i går mer än d vanliga.. lite tv tittning å så.
 
I dag däremot när jag gick ner å såg att d inte fanns ett moln på himmlen så kan man ju inte bli annat än glad. Vi "pjullre" på lite inne medans Viktor sov, han sov dock bara en timme, så sen kl 9 i morse ha vi vare ute.
Vi har planterart jorgubbsplanter som vi fick ta av pappa... Rickard har fyllt igen lite gropar i gräsmattan.
Sen gick vi in för att äta lunch för att efter d ta oss en tur i båten, visst ju inte riktigt hur Viktor skulle reagera men d gick så bra.
Ju fortare vi körde desto mer skrattade Viktor å efter en stund somnade han, så vi va väl ute ungefär en timme med båten.
Sen for vi hem igen å bara slappade å sen på eftermiddagen så åkte vi ner till Hoting för att grilla med syster med familj.
Syrrans barn va ner å doppade sig å Viktor fick doppa fötterna.. trodde han skulle skrika men han tittade bara förvånat på sina fötter haha.
Vi åkte iaf hem strax före kl sju för Viktor hade inte sove någe sen vi vare ute med båten.
 Ja så har våran dag sett ut iaf.. å i morrn hoppas jag ju självklart på lika strålande väder, så kanske man kan sola en stund också d vore ju härligt att få lite färg.

Uppdaterar väl kanske i morrn med lite kort.. får väl se vad d blir för väder:)

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har lagt in korten på facebook!! Du kan ju kolla där om du vill :)

2009-05-30 @ 21:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0