Go Morron!

                                  
En ny äten å glad Viktor


Så äre fredag igen då.. d går verkligen skita fort. Jaja i går va jag till dorro med farmor å farfar på hemmet å hälsade på en gammal tant.. å då mena ja gammal hon blir 90 i år.. hehe. Så d tog ju nästan hela dan d tycker ja.. världens skit väder vare ju också.. snörök till tusen när vi åkte hem å mycke lastbilar. Sen va vi till pappa å åt.. flat kamsern mums=)  Ja just d ja jag hade ju fin besök i går också.. Susanne å Annette med barn va ju hit.. trevligt värre, bara d att d va som ett bomb nedslag här hemma haha. Sen i går kväll så var Viktor hård i magen än en gång. Håller på bli knäpp han bli hård i magen på bara ett litet kick.. säger som Rickard hur fasen ska vi kunna börja med riktig mat åt han.. d bli till att köra mese i vällingen då=)

I dag kommer väl inte hända allt för mycke... va ju så jäkla kallt ut i dag igen nu så d blir till att elda hela dan skulle ja tro. Ska väl kanske ta å dammtorka å skura, om Viktor tänker vara glad. Men han är glad än så länge iaf, så d verkar lovande=) 

Till veckan får vi äntligen våran nya soffa iaf.. eller vi borde få d. Kan ge mej fan på att dom kommer ringa att den ha komme på måndag bara för att vi ska till stan då. Men då få väl ja åka å hämta den på tisdag.. för nu ä ja rätt less på att bara ha två fotöljer.

Jaha d va väl d ja hade å säga hehe. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Therése

Goding!!!

2009-02-06 @ 10:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0